Ez az oldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.

Nefelejcs Óvoda

Kisbajcs

Szülői értekezlet

 Kedves Szülők!

 

A korona vírus végett idén a szülői értekezletet is máshogyan kell megtartanunk, figyelembe véve a járványügyi előírásokat! A nevelőtestület úgy határozott, hogy ebben a félévben az újonnan érkező gyerekek szülei részére tartanánk értekezletet 2020. 09. 15-én 16.45 órakor (kedden). A "régi" szülők számára a honlapon, illetve zárt csoportunkban is elérhetőek és megtekinthetőek lesznek intézményünk programjai, aktualitásai. Felmerülő kérdéseitekre szívesen válaszolok az óvoda nyitvatartási idejében, illetve az óvodai telefonszámokon!

 

Megértéseteket köszönöm!

 

Tisztelettel: Kupóné Bakk Erika

Óvodavezető

Kisbajcs,2020. szeptember 3.

 

 

Tájékoztató

 

 

Köszöntő

Szeretettel Köszöntöm a Kisbajcsi Nefelejcs Óvoda honlapjának minden kedves látogatóját! A hasznos információkon túl igyekszünk az óvoda lelkét is sokoldalúan megmutatni mindannyiuk számára. Ha velünk tartanak, betekintést nyerhetnek egy számunkra csodálatos világba: a gyermekvilágba, ahol közösen, együtt nagy szeretetben neveljük a hozzánk járó gyermekeket.

Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kulturált környezetre, gyermekeinkre. Azon dolgozunk, hogy a gyerekek minden nap átélhessék azt az érzést, hogy „jó gyermeknek lenni”. Ezt szakmai elhivatottsággal, magas színvonalú pedagógiai munkával, derűs, családias légkörrel valósítjuk meg.

Köszönjük azt a sok segítséget melyet a falutól, a szülőktől, és támogatóinktól kapunk.

„Ha a gyerekek toleráns légkörben élnek
megtanulnak türelmesnek lenni.
Ha a gyerekek bátorítva élnek,
megtanulnak bízni.
Ha a gyerekek dicsérve élnek,
megbecsülve érzik magukat.
Ha a gyerekek méltányosságban élnek,
megtanulják az igazságot.
Ha a gyerekek biztonságban érzik magukat,
megtanulnak hittel élni.
Ha a gyerekek megerősítve élnek,
megtanulják magukat szeretni.
Ha a gyerekek elfogadva és barátságban élnek,
megtanulják megtalálni a szeretetet a világban.”

/Dorothy Law Holtz/

Kupóné Bakk Erika Óvodavezető