Ez az oldal a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.

Nefelejcs Óvoda

Kisbajcs

Kisbajcsi Nefelejcs Napközi Otthonos Óvoda Közleménye

Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, hogy Kisbajcs Község Önkormányzatának Képviselő- Testülete, és az Intézmény Vezetőjének Közös döntése alapján a Kisbajcsi Nefelejcs Óvoda 2020. március 16-tól visszavonásig zárva tart, hogy csökkentsük a járvány terjedésének esélyét, de ügyeletet biztosít.

Fontos, hogy minden közösségből való távolmaradással csökkentsük a járvány megfékezésének esélyét. De mivel a koronavírus különösen az idősekre veszélyes, ne hagyjuk a nagyszülőkre, idős rokonokra a gyermekeket! Arra kérjük a kedves szülőket, aki meg tudja oldani, fogja otthon gyermekét. Aki nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét, felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésével óvodai felügyeletet kérhet. A erről szóló nyilatkozatot hétfőn reggel van mód kitölteni, és kizárólag a gyermekfelügyeletet gyakorló személy aláírásával fogadjuk el. Csak azokat a gyerekeket fogadjuk, akik nem betegek, nincs lázuk, hőemelkedésük, influenzaszerű tüneteik.

Tisztelettel: Kupóné Bakk Erika óvodavezető